Groene vaderdagcadeaus

Groene vaderdagcadeaus

Vaderdag wordt niet in elk land op dezelfde zondag gevierd. In Nederland is het dit jaar op 15 juni en in België op 8 juni tijd om paps in de bloemen te zetten. In ons tuincentrum vindt u voor elk type man geheid een geschikt cadeau.

Is hij een fervent tuinier? Denk dan aan een paar van zijn favoriete planten, goed gereedschap of die bessenstruik of kleine boom waar hij het wel eens over gehad heeft.

Op warme zomeravonden zit iedereen natuurlijk het liefst zo lang mogelijk buiten. Struikelt hij in het donker wel eens onderweg van de keuken naar het terras? Kies dan een paar (solar)lampen of tuinspots.

Is hij zijn gereedschap regelmatig kwijt of grijpt hij steeds mis in de garage of schuur? Dan zal hij blij zijn met een handige opbergkist of een ophangsysteem.

Ligt hij weer eens met de tuinslang overhoop? Een goede haspel of een automatisch watersysteem brengt uitkomst.

Voor de levensgenieter is een hangmat of comfortabele loungestoel een schot in de roos. Ook met een goede barbecue of handige barbecue-accessoires doet u hem een groot plezier.

Kweekt hij graag zijn eigen groenten en kruiden? Doe hem plantjes of zaden of een starterset voor een (mini)moestuin cadeau.

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die tegenwoordig te koop zijn. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van vogels die er graag een bad in komen nemen.